Špaldový vankúš

špaldový vankúš 30x40.

Na špaldových vankúšoch spíme už celé roky.

Iný vankúš by som už nechcela. Tento vankúš sa nedá sa to porovnať s vankúšom s klasickou penovou výplňou. Jednoducho večer zaboríte hlavu do šupiek a spíte. Ak si na to zvyknete už ho nebudete chcieť vymeniť.

Špaldový vankúš kopíruje prirodzenú kontúru hlavy. Malé špaldové šupky sa aj pri malej zmene vášho pohybu počas spánku presunú, čo umožňuje tvarovanie pri každej polohe.

To zabezpečí aj najmenším svalom na krku aby správne fungovali aj počas spánku.

Takže už žiadne ďalšie kŕče ani svalové napätie ktoré prispievajú k bolestiam hlavy a stresu. 

 

Ako pomáha špaldový vankúš?

Účinne pôsobí, proti bolestiam hlavy, chrbta, ramien a zátylku, proti zablokovaniu krčnej chrbtice alebo proti migrénam, nespavosti. Tlmí ochorenia čelových dutín.  Pomáha zmierňovať astmatické záchvaty.

Ako sa postarať o špaldový vankúš?​​​​​​​

Špaldové šupky z dôvodu zachovania prirodzenej energie rastliny nie sú chemicky ošetrované. Preto pri poliatí väčším množstvom tekutiny môže dôjsť k uvoľneniu hnedého farbiva a vytvoreniu škvrny. Nenechávajte špaldové vankúše vo vlhkom prostredí. 

 

Špaldový vankúš uvediete do pôvodného tvaru jednoduchým na trasením. Vankúš dávajte často na slniečko aby na akumuloval energiu, ktorá počas spánku prejde na vás. Vankúše na hriate slniečkom dlho voňajú po slame, pôsobia upokojujúco a majú dlhú životnosť. Špaldový vankúš vám pri správnom používaní vydrží cca. 3 roky.


Rozdiel medzi pohánkovým a špaldovým vankúšom nájdete TU!